Onze missie

Virtuele innovatie met een persoonlijk tintje - dat is Scanalyse

Bij Scanalyse zijn we gepassioneerd over het creëren van meeslepende en interactieve virtuele ervaringen. Onze missie is om bedrijven te helpen hun verhaal op een unieke en innovatieve manier te vertellen met behulp van geavanceerde 3D-scantechnologie, zoals de Matterport Pro 3-camera.

We staan voor creativiteit, kwaliteit en persoonlijke aandacht. We luisteren aandachtig naar de wensen van onze klanten, denken mee en zetten ons volledig in om oplossingen te bieden die perfect aansluiten bij hun doelstellingen.

Bij ons staat de tevredenheid van onze klanten altijd voorop, en we streven ernaar om hun verwachtingen te overtreffen met elke virtuele tour die we creëren.

Onmoet ons team

Laurens Jansen

Rody over Laurens: “Laurens is buitengewoon positief en intelligent. In zijn visie staat de mens en haar welzijn voorop. Hij beschikt over een enorm doorzettings- & analytisch vermogen. Met zijn brede interesse en grote bereidheid om nieuwe dingen te ontdekken en onderzoeken gaat hij geen uitdaging uit de weg. Door onze jarenlange vriendschap hebben we altijd aan twee woorden genoeg.”

Rody Oosterbroek

Laurens over Rody: “Rody is enorm creatief en komt altijd met bijzondere – maar treffende – out-of-the-box oplossingen. Hij heeft een geweldig luisterend oor en tegelijkertijd zijn eigen visie. Deze combinatie zorgt ervoor dat hij altijd een oplossing bedenkt die past bij de klant. Zijn lange ervaring in klantenservice heeft ervoor gezorgd dat bij Rody de klant ook écht koning is.”

Het lijkt ons leuk om je te ontmoeten

We doen graag een (virtueel) bakje koffie met je om de mogelijkheden te bespreken en elkaar beter te leren kennen.