Het potentieel van Virtuele Tours en 3D plattegronden voor hotels en vakantieparken

Virtuele Tour van vakantiewoning 4.37 van vakantiepark BreeBronne inclusief 360° foto's

Het nieuwe gezicht van gastvrijheid: Virtuele Tours en 3D plattegronden

De afgelopen tijd hebben wij hard gewerkt voor een van onze klanten: Vakantiepark BreeBronne. Een superluxe vakantiepark met 16 verschillende typen woningen, waar je volledig kunt ontspannen. We kijken terug op een geweldige samenwerking en delen graag onze resultaten, maar ook hoe onze diensten voor andere hotels of vakantieparken van waarde kunnen zijn.

Onze ervaring bij Vakantiepark BreeBronne

Een droomproject op een geweldige locatie, dat is hoe we onze ervaring bij Vakantiepark BreeBronne het beste kunnen omschrijven. In drie dagen tijd hebben we het volledige park gescand. In totaal zestien verschillende typen vakantiewoningen en zes faciliteiten: de bistro, het restaurant Mamma Italia, het binnenzwembad, de minigolfbaan, de supermarkt en de binnenspeeltuin.

Het vakantiepark is een lust voor het oog en biedt de perfecte setting voor een welverdiende vakantie. Elke hoek van het park is ontworpen voor ultiem genot en nu kunnen potentiële gasten dat ervaren, zelfs voordat ze er geweest zijn.

We hebben virtuele rondleidingen gecreëerd voor alle faciliteiten, waardoor gasten een uitgebreid en realistisch beeld krijgen van wat ze kunnen verwachten. Ook hebben we voor elke woning 3D plattegronden gemaakt, die het nog gemakkelijker maken voor gasten om te visualiseren waar ze zullen verblijven. Check hieronder één van de plattegronden, of scroll nog iets verder door voor de Virtuele Tour van de Bistro!

3D plattegrond van vakantiewoning 5.07 van vakantiepark BreeBronne

Dit project heeft ons wederom laten zien hoezeer virtuele tours en 3D plattegronden bijdragen aan een verhoogd niveau van klantenservice. Bij BreeBronne streven ze naar perfectie in klantenservice, en we zijn enorm blij dat we hen hebben kunnen helpen dit doel te realiseren. Binnenkort zullen de Virtuele Tours en 3D plattegronden te zien zijn op hun website!

Wil je de Virtuele Tour van de Bistro bekijken? Klik dan hier!

Ruimtes tot leven brengen met 3D plattegronden

Toen we 3D plattegronden in onze diensten opnamen, wilden we de gasten een duidelijke, bondige visuele weergave van hun gekozen accommodatie bieden. Deze plattegronden stellen potentiële gasten in staat om de ruimte nauwkeurig te visualiseren, waardoor hun vertrouwen in hun boekingsbeslissing wordt verhoogd.

Onze ervaring heeft ons geleerd dat de toevoeging van 3D-plattegronden aan jouw website meer is dan alleen een professionele upgrade. Het is een statement, een duidelijk signaal naar jouw gasten dat je de waarde begrijpt van inzicht en tevredenheid vanaf het allereerste moment.

Met 3D-plattegronden geven we jouw gasten de mogelijkheid om jouw omgeving alvast te ervaren, en zo begint de gastvrijheid al ver voor de check-in. Dit is een krachtige manier om vertrouwen te winnen en een sterke band op te bouwen, nog voordat gasten voet hebben gezet in jouw hotel of park.

Het zorgt er ook voor dat er duidelijke verwachtingen worden geschetst. Gasten weten wat ze kunnen verwachten, wat leidt tot een goede ervaring en wellicht zelfs terugkerende bezoeken. Zo draagt de inzet van 3D-plattegronden bij aan een blijvend succesvolle relatie met jouw gasten.

Onze ongeëvenaarde mix: geavanceerde technologie en uitzonderlijke service

Bij Scanalyse geloven we in de kracht van een unieke mix: de nieuwste technologie hand in hand met persoonlijke service. We gebruiken de Matterport Pro 3-camera voor haarscherpe en interactieve Virtuele Tours en 3D-plattegronden. Maar we weten ook dat technologie alleen niet alles is.

Het is de persoonlijke touch die het verschil maakt, de oprechte inzet om te begrijpen wat jij nodig hebt. We willen meer dan alleen de nieuwste technologie leveren. We willen een service bieden die perfect past bij jouw wensen. En met de optie om onze Matterport-scans te uploaden naar Google Street View, bieden we nog een manier om jouw hotel of vakantiepark in de kijker te zetten.
Loop bijvoorbeeld vanaf de straat naar het prachtige meer bij BreeBronne, gewoon vanuit Google Street View:
Google Street View BreeBronne

In een wereld waar digitalisering steeds belangrijker wordt, kunnen wij jouw begeleiden om hier grote stappen in te zetten. En omdat Virtuele rondleidingen en 3D-plattegronden nog maar het begin zijn, kunnen we niet wachten om te zien wat de toekomst brengt.

Als je geïnteresseerd bent in wat deze technologieën voor jou kunnen betekenen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We bieden je graag een gratis gesprek aan om de mogelijkheden te bespreken. Dus waarom wachten? Laten we samen deze fascinerende virtuele wereld van gastvrijheid ontdekken en boek een gratis call op https://scanalyse.nl/contact/

Bedankt voor het lezen en hopelijk tot snel!

Het Scanalyse Team